LN TOTAAL

Schoonmaak

Schoonmaak van bedrijfspanden in Helmond, Eindhoven en Uden.

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw schoonmaakwerkzaamheden? En bevindt uw bedrijf zich in de omgeving van Helmond, Eindhoven en Uden? Wij zijn de ideale partner voor uw schoonmaak! 

Wat kunnen we voor u doen?


De taken die we zullen opnemen zullen we op uw bedrijf afstemmen. Er is niet één standaard bedrijf en dus ook geen standaard manier van schoonmaken. Alles is bespreekbaar: zowel qua schoon te maken oppervlaktes als aantal uren per dag/week dat de schoonmakers komen. Onze schoonmakers zullen nauw met u samenwerken. Er zal een constante afstemming zijn van de werkzaamheden op wat er actueel nodig is binnen uw bedrijf. De schoonmakers zullen ervoor zorgen dat uw kantoren altijd schoon en fris zijn. Wat we bijvoorbeeld kunnen doen: het stofzuigen en dweilen van vloeren, het schoonmaken van ramen, het onderhouden van burelen en het reinigen van toiletten en badkamers.

een trap schoonmaken
schoonmaakploeg

Waarom kiezen voor ons?

Grootte van het bedrijf doet er niet toe

Ons schoonmaakbedrijf biedt een professionele en betrouwbare schoonmaakdienst voor bedrijven van elke omvang. Of u nu een klein kantoor heeft of een groot bedrijfspand, wij hebben de expertise en ervaring om uw schoonmaak behoeften aan te pakken en hier een oplossing voor te bieden. Heeft u nood aan enkele uren schoonmaak per week omdat u een kleiner bedrijf heeft? Of is er juist behoefte aan dagdagelijks onderhoud? Alles is perfect bespreekbaar.

Waarom een schoonmaakbedrijf inschakelen?

Vanaf het moment dat u LN Totaal schoonmaak & ontruiming inschakelt, zult u niet meer hoeven omkijken naar de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Wij begrijpen dat een schone en nette werkplek van vitaal belang is voor de productiviteit van uw werknemers en de indruk die u maakt op uw klanten. Daarom nemen we graag de schoonmaak van u over en zorgen we voor een snelle en efficiënte schoonmaak, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

LN Totaal schoonmaak & ontruiming biedt een volledige schoonmaakdienst voor uw kantoren en andere bedrijfsruimten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw kantoren kraaknet te houden.

Meer weten over een ontruiming met LN Totaal schoonmaak & ontruiming?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw pand kunnen reinigen.

Vrijblijvende offerte


Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Scroll to Top