LN TOTAAL

Ontmoet het team

over ons

schoonmaakploeg

Een ontruiming gepland in Helmond, Eindhoven of Uden? Wij helpen u graag verder!


LN Totaal schoonmaak & ontruiming is een schoonmaakbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de branche van schoonmaak en ontruimingen. We zijn gespecialiseerd in diverse schoonmaak- en ontruimingsdiensten in de buurt van Helmond, Eindhoven en Uden. Denk hierbij aan het onder handen nemen van kantoren, bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen, en woningen.

We zijn een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat zich richt op het bieden van schoonmaak- en ontruimingsdiensten aan particulieren en bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de branche, zijn wij in staat om onze klanten de best mogelijke service te bieden.  We zijn er trots op dat we met onze ruim 10 jaar ervaring een reputatie hebben opgebouwd als een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf dat uitstekende resultaten levert.

een trap schoonmaken

Schoonmaak

Door de nieuwste technieken en apparatuur waarover we beschikken kunnen we een efficiënte en grondige schoonmaak te bieden aan iedereen die ons inschakelt. Of dit nu voor een schoonmaakklus is, of voor een ontruiming. Bij LN Totaal schoonmaak & ontruiming zijn we erop gespitst altijd kwaliteit af te leveren.  We begrijpen dat een schone en veilige omgeving van cruciaal belang is voor uw welzijn en productiviteit, en daarom streven we er altijd naar om onze diensten aan te passen aan uw specifieke behoeften en budget. We kijken naar wat er nodig is in uw specifieke situatie en stellen ons plan van aanpak daarop af. We leveren in elke situatie maatwerk.  

Ontruimingen

Zeker bij ontruimingen is het noodzakelijk om deze nieuwste technieken in te zetten om tot een schoon en hygiënisch resultaat te komen. We hebben bij LN Totaal schoonmaak & ontruiming jarenlange ervaring met het ontruimen van zowel woningen als bedrijfspanden. We hebben dus de nodige expertise om alle soorten ontruimingen succesvol en correct uit te voeren. We verzorgen ook ontruimingen na een overlijden.  

Bedrijfsverhuizingen

Heeft u een bedrijfsverhuizing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We leiden graag alles rondom de bedrijfsverhuizing in goede banen zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: de dagdagelijkse werking van uw bedrijf.

Niet alleen het verhuizen nemen we van u over. Ook het schoonmaken van het oude pand kan worden geregeld.

Uw ideale partner

LN Totaal schoonmaak & ontruiming is uw ideale partner voor al uw schoonmaak, ontruimingen en bedrijfsverhuizingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een schone en veilige omgeving.

Heeft u nog vragen?


Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Scroll to Top