LN TOTAAL

Ontruiming

Een ontruiming gepland in Helmond, Eindhoven of Uden? Wij helpen u graag verder!

Heeft u binnenkort een woningontruiming of bedrijfsontruiming gepland staan? LN Totaal schoonmaak & ontruiming is het ideale schoonmaakbedrijf voor uw ontruimingen.

Wat is een ontruiming?


Een pand ontruimen houdt in dat alle losse inhoud wordt verwijderd. Denk aan persoonlijke bezittingen, meubels, interieur die nog zijn achtergebleven na bijvoorbeeld een uitzetting. Na een ontruiming is het pand weer volledig leeg en kan het eventueel opnieuw verhuurd of verkocht worden. Een woning ontruimen kan veel tijd en moeite kosten, als u dit allemaal zelf moet regelen. Laat die ontruiming dus met een gerust hart aan ons over, zodat u uw kostbare tijd op andere zaken kunt richten. Ook bedrijfspanden die ontruimd moeten worden nemen we graag voor u onder handen. Doordat we ruim 10 jaar ervaring hebben als ontruimingsbedrijf, weten we perfect wat nodig is voor elke specifieke situatie. Dus ook uw ontruiming project is bij ons in goede handen.

bedrijfsverhuizing
schoonmaakploeg

Waarom kiezen voor ons?

Hoe gaan wij te werk?

Onze professionele medewerkers zijn uitgerust met de nieuwste schoonmaakapparatuur en -technologieën om uw bedrijfspand of woning grondig schoon te maken. Wij zorgen ervoor dat elk hoekje en gaatje van uw bedrijfspand of woning grondig wordt ontruimd, schoongemaakt en gedesinfecteerd. Binnen no-time is uw bedrijfspand of woning volledig ontruimd.

Ontruimingen na overlijden

Ook ontruimingen na overlijden nemen we van u over.

Het is niet gemakkelijk om een woning na een overlijden te ontruimen. Zeker wanneer het een naaste is die is overleden. We nemen bij deze ontruimingen extra tijd en aandacht, om dit goed te laten verlopen. We zullen ook telkens in contact blijven, zodat u goed op de hoogte blijft van de vorderingen.

Specifieke wensen kunt u altijd met ons overleggen. Wij zullen hier dan zeker rekening mee houden.

Nooit een routineklus

Het ontruimen van een pand zal nooit een routineklus zijn. Elke klus is anders en heeft een andere aanpak nodig. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat wij ons aanpassen aan wat u nodig heeft voor uw project. Of u nu een woning, een klein kantoorpand of een groot bedrijfsgebouw heeft dat ontruimd moet worden, wij staan als ontruimingsbedrijf voor u klaar.

Bij een ontruiming zullen we na het eerste contact altijd de situatie eerst ter plekke gaan bekijken. We bespreken hierna met u wat er nodig is in uw specifieke situatie en de tijd die er nodig is om de ontruiming van uw bedrijf of woning aan te pakken.

We zullen een offerte opstellen en na uw akkoord zal de ontruiming plaatsvinden.

Wij streven altijd naar uitstekende resultaten voor uw project. Klanttevredenheid is de belangrijkste factor om te weten of wij ons werk goed doen. Achteraf zal daarom geëvalueerd worden hoe het proces is verlopen.

Meer weten over een ontruiming met LN Totaal schoonmaak & ontruiming?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ontruimingsproces kunnen vereenvoudigen en verbeteren.

Offerte aanvragen


Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Scroll to Top