LN TOTAAL

Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizingen in de buurt van Helmond, Eindhoven en Uden? Wij helpen u graag verder!

Heeft u binnenkort een bedrijfsverhuizing gepland staan? Dan komt er best veel op u af. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizingen? Zoek niet verder! LN Totaal schoonmaak & ontruiming heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhuizen van allerlei soorten bedrijfspanden.

Waarom een bedrijfsverhuizing overlaten aan LN Totaal schoonmaak & ontruiming?


Bij een verhuizing van een bedrijf moet al zoveel geregeld worden. Er moet zoveel gepland worden en in goede banen worden geleid om alles vlot te laten verlopen. Ondertussen gaan de werkzaamheden van uw bedrijf natuurlijk gewoon door. Wij zorgen ervoor dat de fysieke verhuizing van uw bedrijfspand goed zal verlopen. Zo helpen we u graag om uw bedrijf te verhuizen naar uw nieuwe locatie, terwijl u zich kunt blijven concentreren op uw bedrijf. De continuïteit van de diensten van uw bedrijf blijft zo gewaarborgd, er gaat geen inkomen verloren en er is een minimale onderbreking door de verhuizing. We kunnen u helpen bij elke stap van de verhuizing. Van de planning tot het inpakken. Van de fysieke verhuizing tot het opnieuw opzetten en installeren van uw bedrijf op de nieuwe locatie.

bedrijfsverhuizing b2b
schoonmaakploeg

Waarom kiezen voor ons?

Meubels op hun nieuwe plek

We helpen u graag met uw bedrijfsverhuizing, of het nu een klein kantoor of een groot magazijn is. Alles zal binnen no-time op de nieuwe locatie staan. Elk meubel perfect op de juiste plek, daar waar u wilt. Zo kunt u zich focussen op de andere zaken die bij zo’n verhuizing komen kijken. Heeft u een opslag van bepaalde goederen of meubels nodig? Ook dat kan voor u geregeld worden. We zullen kijken naar de specifieke noden van uw bedrijf voor deze bedrijfsverhuizing en zullen dan onze offerte daarop afstemmen.

Schoonmaken van het oude pand

Heeft u graag dat wij ook de schoonmaak van het oude pand op ons nemen? Geen enkel probleem! Ook dat is een mogelijkheid bij LN Totaal schoonmaak & ontruiming.

Neem vandaag nog contact op voor een offerte en het bespreken van een persoonlijk plan van aanpak voor uw bedrijfspand.

Meer weten over een ontruiming met LN Totaal schoonmaak & ontruiming?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijfsverhuizing kunnen vereenvoudigen en verbeteren.

Offerte aanvragen


Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Scroll to Top